OPINIÓ

Contaminació acústica a l'institut

En aquest institut ja sóm massa gent, massa gent que parla. crida i fa xivarri.
Creiem que en aquest institut hi ha un excés de soroll, contaminació acústica.
No pot ser que a mitja classe, quan t'intentes concentrar, o estàs e un exàmen, de fons s'escoltin els martells de l'aula de tecnologia, o els cants de l'aula de música. Però la majoria del soroll que hi ha a l'institut, el produïm nosaltres fent el burro i cridant a l'aula, o al passadís, i això creiem que es pot evitar.
Per això creiem que, encara que l'aula de tecnologia i la de música no són les úniques que fan soroll, haurien d'estar insonoritzades.


POL MUNTADA

Ens aniria bé tenir un ipad?


En la nostra opinió , creiem que el i pad no pot substituir les funcions d’ una llibreta i molt menys  la dels llibres, al substituir les llibretes per els Ipads, moltes vegades deixem d'escriure la data i el nom entre altres coses que ens són útils escriura-les. El cost econòmic d’aquest aparell és molt elevat , i difícil d'assolir. Creiem que l'Ipad, pot ser una eina molt bona, però no pot arribar a substituir els llibres. Té els seus avantatges com per exemple: podem enviar arxius mes fàcilment, si hi ha projector, és més còmode que haver de connectar l'ordinador. En definitiva, trobem que l'Ipad podria ser una eina molt útil, però no hauria de substituir res.

ERNEST GUERRERO I ABDERRAHIM AHRAGUI


Coses bones i dolentes del institut (Iris Selva i Gerard Cabezas)

No ens agrada el nou sistema de la targeta per anar al lavabo. Si tenim ganes de pixar entre classe i classe, per que a l’hora següent no ens deixen, no podem anar-hi per que ara fa falta una targeta per que t’obrin el lavabo.  Sembla que estiguem  massa controlats, i que no es fiïn de nosaltres. Malgrat tot, creiem  que la gent fa un mal us del lavabo, però no tots hem de  pagar per quatre persones que fan mal us.

Una altra de les coses que no m’agraden d’aquest institut es que prohibeixin els mòbils, perque desprès es contradiuen en aquest sistema. Quan hi ha festes, o quan es l’hora del pati, o el canvi de classe tothom esta amb el mòbil per molt que diguin. Si es una norma s’ha de respectar, i crec que les normes son per complir-les, si no que aquesta norma la treguin per aquelles estones en les que no fem classes. Hem sembla molt bé que a l’hora de classe els mòbils no estiguin permesos. Però en aquelles estones que tenim per desfogar-nos de les hores de classe , podrien permitir una cosa tan simple com utilitzar el mòbil.


Una de les coses que si ens agraden a la majoria de nens/nenes a l’institut  es que aquest any hagin posat una cantina en l’hora del pati. Això fa que puguem comprar coses que ens agraden, com refrigeris o pastes, etc.. Quedar-nos asseguts a l’hora del pati allà dins comentant coses, també m’agrada per que no passem fred i tenim un lloc on reunir-nos en moments determinants.

Nou sistema dels lavabos

Aquest nou sistema que han posat de no deixar anar als lavabos sense targeta d’identificació per que te’ls obrin  no agrada a ningú.
Aquesta innovació es va posar activa aquesta setmana per tal d’evitar que els alumnes mengin i llencin coses als lavabos  i per que també estaven farts de que anéssim al lavabo entre classe i classe.

 La nova tecnologia dels Ipad

El començament del curs el professors ens van dir que necessitàvem comprar libres per poder seguir les classes peró ara com tots els professor tenen Ipads doncs els llibres no ho fem servir i això no m’agrada per que ens han fet gastar nose quants cents de diner per poder fer servir els llibres i ara per que

Hi ha Ipads no ho fem servir i no m’agrada que en faci gastar diners per tenir el llibres de decoracions a casa. 


Karen Vilaqui
Victor De Lucena
Són útils les xerrades?

En aquest institut, a les classes de quart, durant el curs s’han fet moltes xerrades per tal de buscar solucions al mal rendiment del grup, de les males notes que treuen els alumnes, i el seu mal comportament.
Durant aquest curs, els professors de quart han organitzat unes quantes xerrades per que ens adonem del que ens ve, que ja s’acaba l’ESO i que després d’aixó ve un món molt difícil.

Malgrat tot, una cosa de la qual els professors no s’adonen, és que no tots els alumnes es porten malament i treuen males notes, i molts ja tenen pensat un futur. El que no pensen els professors, és que amb totes aquestes xerrades que els alumnes no els agraden, i que estan farts de perdre el temps en broques. Una altra cosa que no es pensa gaire és en tots els alumnes que treuen bones notes, no pensen que potser que amb totes aquestes xerrades els estan desmotivant.
Pol Muntada

No hay comentarios:

Publicar un comentario