TECNOLOGIAL' adicció del Whatsapp

L'aparició de Whatsapp l'any 2009 ha causat una gran dependència sobre aquesta aplicació. Whatsapp és una aplicació la qual permet enviar missatges "gratuits".Tot i que s'ha de pagar 0.98 centims a l'any.
Aquesta aplicacció ha sigut capaç de enganxar  450 milions de persones amb aquest xat virtual que ha provocat grans problemes psicològics entre d'altres. 

Un dels problemes mes importants es la vibració del telèfon. Aquesta vibració causa ansietat i nerviosisme ja que quan ens vibra el mòbil, ràpidament volem saber el missatge que ens han enviat.
Alexelcapo


Alexelcapo és un YouTuber espanyol. Actualment té 24 anys i viu amb la seva xicota a Valencia, després de viure a Madrid i a Barcelona. L’Alex és un home que té els cabells curts, de color marró fosc. No és massa alt i tampoc és molt prim, acostuma a portar samarretes de màniga curta més que amb altres peces de vestir tot i que per un directe es va posar vestit ven mudat.

Actualment te 702,051 subscriptors a YouTube havent penjat més de 1000 vídeos; a twitter, té 230K seguidors i ha fet 26,3K tweets; i a facebook, 76.233 m’agrada a la seva pàgina oficial.

La seva temàtica de vídeos és:
  • Juga a jocs molt coneguts a l’actualitat; minecraft, call of duty, battlefield, League of Legends, etc.
  • Juga a jocs no tant coneguts que han estat creats fa poc; starbound, castelvania, etc.
  • Dona la seva opinió sobre jocs, webs, ordinadors gaming, etc.
  • Jocs molt bons de fa anys perquè els seus subscriptors els provin i descobreixin que els jocs antics també valen la pena; FF VII, FF IX, etc.
  • En alguna ocasió també ha fet algun directe parlant de videojocs, dibuixant o jugant a jocs poc coneguts.
  • Vlogs explicant algun viatge que ha fet, donant la seva opinió de certs temes, etc.

Links sobre l’Alex:
Eduard Carbonell i David-Kees Visser

No hay comentarios:

Publicar un comentario